WE.BOOST CONTROL

Насосна станція підвищення тиску - розроблена спеціально для підвищення тиску води в системах цивільного, сільськогосподарського та промислового призначення.

WE. FIRE CONTROL

Насосна станція пожежогасіння – обов'язковий елемент протипожежної безпеки будь-якого сучасного будинку, від надійності і стабільної роботи якої безпосередньо залежить життя людей в момент надзвичайної ситуації. Зазвичай пожежні насоси завжди простоюють, тому основним критерієм при виборі протипожежної насосної станції є гарантоване забезпечення запуску насосів після тривалого простою.

КАНАЛІЗАЦІЙНІ НАСОСНІ СТАНЦІЇ

Каналізаційні насосні станції застосовуються в тих випадках, коли не вдається здійснити відведення промислових, господарсько-побутових і зливових стічних вод самопливом на очисні споруди або в місця скидання. Каналізаційна насосна станція складається з машинного відділення, в якому розташовуються насоси і приймального резервуара. На вибір типу насосної станції впливають глибина закладення трубопроводу, що підводить, пропускна спроможність станції, умови будівництва, прийнятий тип насосів і т. П.

МОДУЛЬНІ НАСОСНІ СТАНЦІЇ

Модульна насосна станція - це унікальна розробка Компанії "ЕНЕРГІЯ ВОДИ", яка вирішує ряд питань, пов'язані з сезонною подачею води. Вона розроблена фахівцями Компанії індивідуально для замовника. Це повністю змонтована насосна станція, готова до експлуатації. Все обо-нання поміщено в окремий модульний будиночок, який можна в будь-яку хвилину перемістити в будь-яке місце і легко підключити. Сам будиночок зроблений з металопрофілю, згідно з усіма вимогами по техніці безпеки. Модуль закривається повністю на ключ.

Sigma

Призначені для подачі і перекачування чистої води з колодязів, свердловин, водойм і накопичувальних ємностей

v-nox

використовуються в системах підвищення тиску (водопостачання) і пожежогасіння як в приватних, так і в промислових цілях.

XV-F

насоси WE серії XV-F є багатоцільові вертикальні відцентрові насоси, для застосування в гідравлічних установках.

Контакти

Ви можете замовити насосну станцію:

Menu